Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟ-ΡΟΜΑ 3-2... Δηλώσεις

Πατέρας:Πικράναμε τους φίλαθλους, πικραθήκαμε και εμείς με την Καβάλα, αλλά δείξαμε ποιοι είμαστε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τέτοια εμφάνιση όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας δεν πρέπει να επαναληφθεί. Τώρα έχουμε το μυαλό μας μόνο στην Τούμπα και ελπίζουμε να έχουμε καλή απόδοση, να πάρουμε το ματς και φυσικά το πρωτάθλημα. Σήμερα πιστεύω ότι ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από την ομάδα και τους παίκτες που διαθέτουμε.

Σαλπιγγίδης:Προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Αυτό που μας έδωσε τη νίκη είναι ότι το παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίζαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, που είχε να χάσει καιρό. Αυτό που μας ικανοποιεί είναι ότι δώσαμε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο που έδωσε βροντερό «παρών» και τους ευχαριστούμε. Πήραμε μία μεγάλη νίκη, αλλά αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε, γιατί έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά από αυτό, θα μας πει ο προπονητής μας τι θα κάνουμε για να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Όσο δύσκολο και αν είναι, πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να συγκεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ.

Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό και να μεταφέρουν κάποια αρνητικά στην ομάδα, δεν θα τους αφήσουμε. Άλλωστε, ζούμε στη χώρα της κωλοτούμπας. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτοί ας συνεχίσουν τις κωλοτούμπες.
Λέτο:Μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν τα παρστήσαμε ποτέ και δικαιωθήκαμε, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για αυτό. Τώρα, ξεχνάμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο και κοιτάμε το ματς της Τούμπας. Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.
Γιαννακόπουλος:Είναι μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες πάλεψαν και άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα. Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για τη χαρά που μας έδωσαν» δήλωσε για το ματς ο κ. Γιαννακόπουλος, προσθέτοντας πως «δεν μπορώ να καταλάβω τις κουβέντες περί ενότητας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι.
Βγενόπουλος: Θέλω να καλέσω όλους τους Παναθηναϊκούς φιλάθλους σε συσπείρωση. Να σταματήσουν οι γελοίες κριτικές για τον Νιόπλια, τον Λέτο, τον Κατσουράνη, τον Καραγκούνη. Όλα αυτά τα πράγματα θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι προδοσίαΘα πάρουμε το πρωτάθλημα ακόμα και αν είμαστε πίσω δύο βαθμούς πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας.
Νίνης: Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σήμερα, η οποία θα μας βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος» δήλωσε ο διεθνής χαφ, προσθέτοντας πως «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τη ρεβάνς, προέχει το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ
Νιόπλιας: Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου για τον Ιανουάριο. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες. Παίξαμε πολύ καλά και νικήσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου για τον Ιανουάριο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε. Η νίκη ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια όλων. Αυτή η νίκη -πέρα από ένα αβαντάζ για την πρόκριση- μας δίνει μεγάλο κουράγιο για τη συνέχεια. Όταν είσαι σε αυτή τη δουλειά θα δέχεσαι κριτικές. Είναι λογικό. Είμαι νέος και έχω όρεξη να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε τόσο πολύ -όμως- σε αυτά. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοια παιχνίδια. Εκεί πρέπει να σταθούμε. Νικήσαμε το πρώτο ημίχρονο. Δεν κοιτάμε τον επαναληπτικό, αλλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πει ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Όταν κατεβαίνουμε στο γήπεδο έχουμε πει ότι παίζουμε μόνο για τη νίκη, πόσο μάλλον όταν -μάλιστα- βλέπεις 60.000 οπαδούς μας στις κερκίδες. Όποιος παίκτης και να έμπαινε αλλαγή -βλέποντας την προσπάθεια των άλλων παικτών- τότε θα έκανε την ίδια προσπάθεια. Η ομάδα είχε και έχει χαρακτήρα. Κάναμε μια ήττα που μας στοίχισε και ψυχολογικά. Δεν σας το κρύβω ότι το γήπεδο σήμερα ήταν κάτι το καταπληκτικό.
Σισέ: Πρέπει να αγωνιστούμε το ίδιο καλά και στη Ρώμη και αν αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Αν θέλουμε να προκριθούμε θα πρέπει να το δείξουμε. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα και καθόλου άγχος. Όλοι θεωρούσαν τους αντιπάλους μας ως φαβορί από την αρχή. Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου. Παλεύω πάντα για την ομάδα μου και το ίδιο κάνω και για τη χώρα μου. Αν με καλέσει στην εθνική θα δώσω τα πάντα για να δείξω ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα.
Χριστοδουλόπουλος: Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Το πιστέψαμε και γι’ αυτό καταφέραμε και πήραμε την νίκη έστω και στα τελευταία λεπτά. Φυσικά και μπορούμε να ελπίζουμε στην πρόκριση.