Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Οκτωβρίου 2015

Τσεκάρει Σαλάι



Εκτός από τον βορειοϊρλανδό Λάφερτι, στον Παναθηναϊκό τσεκάρουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι στο ενδεχόμενο πώλησης του Νίκου Καρέλη. Εάν εμφανιστεί τον Ιανουάριο κάποιος μνηστήρας… 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», στο μικροσκόπιο του «τριφυλλιού» είναι ο 27χρονος Άνταμ Σάλαι της Χόφενχάιμ. Ο πανύψηλος Ούγγρος (1,93) είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και το καλοκαίρι αλλά λέγεται ότι μπήκε στο συρτάρι μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα.

Ο Σάλαι έχει συμβόλαιο με την Χοφενχάιμ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και την περσινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ, ενώ φέτος τις πρώτες εφτά αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα δεν έχει χρησιμοποιηθεί και έχει μια 16λεπτη συμμετοχή στο ματς Κυπέλλου με τη Μόναχο 1860.

O Σαλάι είναι στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας με 26 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ πλην της Χοφενχάιμ, έχει αγωνιστεί στους μικρούς της Ούιπεστ και της Στουτγάρδης, στη Μάιντς, στη Σάλκε, ενώ έχει και ένα πέρασμα από την β” ομάδα της Ρεαλ Μαδρίτης στην Ισπανία.