Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Αυγούστου 2015

Πάει... Λας Βέγκας ο Παναθηναϊκός!

Πάει Λας Βέγκας το «τριφύλλι»!  (pics)


Για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης προετοιμάζεται ο… πράσινος Βλαδίμηρος Ματίας, μαζί με τους υπόλοιπους Πρωταθλητές του Παναθηναϊκού! 

Τις βάσεις για  τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και την κατάκτηση ενός ακόμα Πρωταθλήματος, βάζουν αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη οι παλαιστές του Παναθηναϊκού. Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας αφορά κυρίως τη συμμετοχή του Βλαδίμηρου  Ματίας στο Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί στις 5-7 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας. Ο πρωταθλητής του «τριφυλλιού» προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς, με αρκετούς ακόμα αθλητές του συλλόγου αλλά και των ΒΑΟ κι Ευκαρπίας.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, αφού περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Με βασικούς παρτενέρ τους συναθλητές του, του Βλαδίμηρου Χρήστο και Χάρυ Κουτσουριδη, αλλά και τα παιδιά του Παναθηναϊκού, ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων του  «τριφυλλιού» στο Λας Βέγκας -μιας και εκεί θα βρεθεί και ο Λαοκράτης Κεσσίδης- προετοιμάζεται πυρετωδώς για μία διάκριση.