Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2015

Γάτα ο Aναστασίου, κρατάει τα... μπόσικα για Εσιέν


Την ώρα που άπαντες έτρεξαν να φωτογραφηθούν δίπλα στον Μίκαελ Εσιέν και να πάρουν λίγη από τη λάμψη του, ο Γιάννης Αναστασίου κρατάει τα… μπόσικα!


Διότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επέλεξε να μείνει μακριά από το επικοινωνιακό μέρος της μεταγραφής και να ασχοληθεί με την ουσία, όπως ήταν η συνάντηση που είχε με τον Γκανέζο το βράδυ της Δευτέρας, όπου συζήτησαν για πολλά και διάφορα. Τον ρόλο του στην ομάδα, στα αποδυτήρια, αλλά και τα “θέλω” των δύο πλευρών.

Ο Αναστασίου ακόμη και μετά το ματς με τον Αστέρα, παρά τη σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, αρνήθηκε να κάνει εκτενή αναφορά επισηαμαίνοντας: «Θα προτιμούσα να μην αναφερθώ στον Εσιέν. Στη διάρκεια των πλέι-οφ θα ήθελα να αφορά την ομάδα οποιαδήποτε συζήτηση και όχι μεταγραφές. Σίγουρα αλλάζει το στάτους του συλλόγου, όμως θα το συζητήσουμε την Κυριακή μετά τη λήξη των πλέι-οφ ή στην προετοιμασία».

Η στάση του τεχνικού του Παναθηναϊκού έχει να κάνει και με την ισορροπία που πρέπει να υπάρχει στα αποδυτήρια και την οποία έχει καταφέρει να διατηρήσει με ιδρώτα και πολύ έξυπνους χειρισμούς για μια διετία. Άλλωστε γνωρίζει ότι η υπερβολική αγάπη σ’ έναν ποδοσφαιριστή, φέρνει αυτομάτως γκρίνιες στους υπόλοιπους και ο Αναστασίου αποφεύγει σαν τον διάβολο το λιβάνι τέτοια “λάθη”.