Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2015

Πολιορκία Αναστασίου!


Ποιος και γιατί πολιόρκησε τον προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης;


Ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού για φέτος και παρά το 0-0 μετά το τέλος του υπήρξαν αρκετοί οπαδοί που περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια για να δουν τους «πράσινους» και να ζητήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες. Οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση ενώ πέρασαν αρκετά… μπλόκα από «πιτσιρίκια» που ζητούσαν μια φωτογραφία και μια υπογραφή από τα ινδάλματά τους.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Μπεργκ, ο Νίνης, ο Ζέκα κι οι υπόλοιποι που τράβηξαν τα βλέμματα. Ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του «τριφυλλιού» είναι κι ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος δέχθηκε… επίθεση αγάπης από δεκάδες μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα. Ο κόουτς ως συνήθως έφυγε τελευταίος από το γήπεδο και όταν έγινε αντιληπτός από τα παιδιά… πολιορκήθηκε για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Το… κορυφαίο ήταν πως οι μικροί του φώναζαν «πάρε με κι εμένα στον Παναθηναϊκό να παίξω», με τον Αναστασίου να δίνει συνέχεια στις φιλοδοξίες τους ρωτώντας για τις θέσεις που αγωνίζεται ο καθένας τους. Έτσι, άλλος ήθελε να παίξει φορ, άλλος χαφ κι άλλος μπακ, ενώ ένας έκανε την… έκπληξη με την ατάκα «Εγώ παίζω και ball boy κ. Αναστασίου, πάρτε με!», η οποία σκόρπισε άφθονο γέλιο!