Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2015

Προτεραιότητα ο βασικός στόπερ


Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εντείνουν τις ενέργειες τους για την απόκτηση του στόπερ ο οποίος θα καλύψει το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ, όμως, δεν πρόκειται να ξεφύγουν από το πλάνο τους στο οικονομικό κομμάτι.


Ουσιαστικά, η αγωνιστική περίοδος έχει ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, για αυτό, άλλωστε, αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής στους θεωρούμενους αναπληρωματικούς.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού, αφού, εντείνουν τις ενέργειες του για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού εντός των προσεχών ημερών.

Οι κινήσεις του επικεντρώνονται στην απόκτηση του βασικού στόπερ, ο οποίος θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ και θα πλαισιώσει τον Στάθη Ταυλαρίδη, τουλάχιστον στο θεωρητικό πλάνο.

Γράφτηκαν ορισμένα ονόματα την Τετάρτη (3/6), αλλά, είτε δεν πληρούν τις προδιαγραφές που ζητούν οι Φύσσας, Βόκολος, Αναστασίου, είτε πρόκειται για περίπτωσεις που οι ομάδες ζητούν αρκετά χρήματα για να τους παραχωρήσουν (όπως η Μπρόντμπι με τον Ντανιέλ Άγκερ).

Παραμένει στο monitoring

Η ΠΑΕ έκανε την υπέρβαση με την κάλυψη των απαιτήσεων του Μίκαελ Εσιέν, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει εξέλθει από τη διαδικασία της εξυγίανσης, ενώ, παραμένει στο monitoring της UEFA και επιτηρείται στενά.

Στα τέλη Ιουνίου η διοίκηση υποχρεούται να φανεί συνεπής στους διακανονισμούς της και αυτό θα συμβεί, προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα με την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οπότε, οι επόμενες μεταγραφές θα εντάσσονται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού, ώστε, να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στον προϋπολογισμό.