Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2015

Τζιμπρίλ Σισέ: Πώς χάλασε η μεγάλη επιστροφή...


Στο χέρι του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρα το θέμα της επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ, τόσο δημόσια μέσω των social media, όσο και παρασκηνιακά, με κάποια τηλεφωνήματα που έκανε στην Ελλάδα, πίεσε όσο μπορούσε για να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα.


Ο διεθνής στάικερ ήθελε πολύ να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και γι΄ αυτό δεν τα παράτησε τις πρώτες μέρες, όταν είδε πως η πόρτα του Τριφυλλιού ήταν κλειστή. Ο Τζιμπρίλ χρησιμοποίησε όλους τους τρόπους, έβαλε στο κόλπο και τους φίλους της ομάδας, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι. Πάμε να τους δούμε... 

Για να γίνει μία μεταγραφή σε οποιαδήποτε ομάδα, θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να δώσει το σχετικό "οκ" ο προπονητής και αυτό δεν έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς παρότι ο Γιάννης Αναστασίου τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον Σισέ, θεωρεί ότι δεν μπορεί να... χωρέσει στην ομάδα που έχει δημιουργήσει.

Ο Έλληνας κόουτς εξέφρασε αυτή την άποψη και στη διοίκηση και τους εξήγησε πως θα ήταν δύσκολο ένας παίκτης με τέτοια προσωπικότητα να μείνει στον πάγκο αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να προκύψει πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Ανάλογη άποψη είχαν φυσικά και άλλοι άνθρωποι εντός της ομάδας, ενώ και στη διοίκηση, μετά τις πρώτες συζητήσεις, έκριναν πως είναι απαγορευτικό να δώσουν τόσα λεφτά για έναν παίκτη μεγάλο σε ηλικία, με προβλήματα τραυματισμών και χωρίς διάθεση να παίζει όποτε τον χρειάζεται ο προπονητής του.

Όλα αυτά ξεκαθαρίστηκαν και σε κάποιο βαθμό και στην πλευρά του παίκτη, προκειμένου να καταλάβει ότι το πλάνο και τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει και δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη μεταγραφή του.

Αυτοί, λοιπόν, ήταν οι λόγοι που δεν πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό, αν και θα το ήθελαν πολύ οι οπαδοί της ομάδας…