Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2015

Και η Παλέρμο στο χορό


Η Παλέρμο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ενδιαφερομένων για τον Νίκο Καρέλη και αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του.


Σκάουτερ της ΚΠΡ παρακολούθησε τον Νίκο Καρέλη αγωνιζόμενο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ, δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου αναφέρουν ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει στο στόχαστρο της τον 23χρονο επιθετικό.

Το βράδυ της Πέμπτης (4/6), η Web Tv της Gazzetta Dello Sport υποστήριξε στο ρεπορτάζ της ότι οι ιθύνοντες της Παλέρμο έχουν προκρίνει τον Καρέλη ως νούμερο 2 για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο 21χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Τζόναθαν Καλέρι, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων να εξελίσσονται εδώ και αρκετές ημέρες.

Ωστόσο, δεν διαφαίνεται ότι θα ευοδωθούν και στην Παλέρμπο εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις, με τον Καρέλη να θεωρείται ως η ιδανική.

Η Παλέρμο τερμάτισε στην 11η θέση του Καμπιονάτο και πραγματοποιεί ανανέωση στο ρόστερ της, αναζητώντας ικανούς ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία, προκειμένου να δημιουργήσει έναν κορμό.