Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουνίου 2015

Κόψτε τους τη γλώσσα με πράξεις!


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Εγώ αν ήμουν ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού και έβλεπα το σημερινό πρωτοσέλιδο θα φρόντιζα να τους τελειώσω αλλά με πράξεις. Και θα εξηγήσω τι εννοώ αναλυτικά.


Δυστυχώς το φετινό πρωτάθλημα για να είμαστε αντικειμενικοί είναι πολύ δύσκολο να το κατακτήσουμε. Αν κάτι μας δίνει τις όποιες ελπίδες είναι η φανέλα μας. Αλλά ακόμα και αυτή όταν έχεις μειονέκτημα, σημαντικές απουσίες βασικών, ελλιπές και φτωχό ποιοτικά ρόστερ και την διαιτησία κόντρα, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα από μόνη της. Στο κάτω κάτω εμείς δεν είμαστε γαύροι και ένα πρωτάθλημα που δεν το αξίζουμε δεν το θέλουμε. Θα το παλέψουμε ομάδα και κόσμος και ότι βγει. Για αυτό και σήμερα πρέπει να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ και να βοηθήσουμε την ομάδα μέχρι τέλους και όσο αντέξει.

Επειδή όμως το προκείμενο δεν είναι το φετινό πρωτάθλημα αλλά τα επόμενα 10, έχει τεράστια σημασία το τι θα γίνει σε 10 μέρες όπου θα έχουν τελειώσει οι τελικοί της Α1. Εκεί η διοίκηση της ΚΑΕ έχοντας και την τεχνογνωσία και τα χρήματα και τη δίψα να δει τον Παναθηναϊκό ξανά πρώτο θεωρώ ότι πρέπει να τελειώσει μια και καλή το κόκκινο παραμύθι. Και αυτό δεν θα γίνει με λόγια και βιντεάκια αλλά με ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα συνεχίσουν να πελατώνουν τον Ολυμπιακό μέσα στις αγωνιστικές γραμμές όπως έκανε τόσα χρόνια. Αυτά περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και τίποτα λιγότερο με βάση και τις προσδοκίες για Βερολίνο. Παίκτες υπάρχουν και μας περιμένουν για να μας αλλάξουν επίπεδο. Σωστός προγραμματισμός και φυσικά αύξηση του μπάτζετ για να τελειώσουμε μια και καλή τον γαύρο. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Υ.Γ Απίστευτο θράσος του Ολυμπιακού να τον παίζουν 90-10 και να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.
Υ.Γ.1 Γεμίζουμε το ΟΑΚΑ σήμερα και μένουμε μακριά από προκλήσεις με αυτιά κτλ που έχουν μόνο στόχο να πλήξουν τον Παναθηναϊκό και του χρόνου.
Υ.Γ.2 Κινητικότητα υπάρχει στο θέμα προπονητή για την νέα σεζόν. Περισσότερα μετά το τέλος των τελικών.

Πηγή: trifillakia.gr