Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2015

Το "σανό" για Σπανούλη


Οι τύποι δεν παίζονται με καμία άμυνα! Μιλάμε για... ρεσιταλαδόρους που λέει και ο αγαπημένος τους Αλέφαντος. Το θέμα είναι ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο στα μούτρα και στη συνέχεια έχουν την απαίτηση να τους παίρνουν και στα σοβαρά!!!


Μετά την ήττα από τον Άρη και τους υπόλοιπους ερασιτεχνισμούς που απέκρυψαν σκόπιμα οι «αδέσμευτοι δημοσιογράφοι» επιβάτες του ερυθρόλευκου τσάρτερ (ξέρετε, τα τσεκ άουτ που είχαν γίνει στο ξενοδοχείο, το ότι δεν είχαν μεριμνήσει για ρούχα προπόνησης καθώς θεωρούσαν σίγουρο το 3-0 και άλλα) άρχισε η επιχείρηση... κάλυψη-απόκρυψη του γεγονότος ότι ανέβηκε άρον- άρον στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης!

Πως θα μπορούσαν να το εξηγήσουν ότι επιστράτευσαν τον Σπανούλη που τον είχαν υπολογίσει για ξεκούραση, ώστε να αγωνιστεί στο 4ο ματς; Άρχισαν λοιπόν τα επιχειρήματα...

«Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα για την τέταρτη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Ο Βασίλης Σπανούλης θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη κυρίως ώστε να μη χάσει τις προπονήσεις της ομάδας (αν δεν πήγαινε θα έμεινε τέσσερις μέρες χωρίς προπόνηση) γράφει το ρεπορτάζ-non paper μετά τον τρίτο αγώνα με τον Άρη...

Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ- non paper παραμονή του τέταρτου αγώνα: «Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης αλλά το αν θα μπει στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση θα αποφασιστεί από το προπονητικό τιμ λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης καθώς υπάρχει διάθεση να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας. Ο κορυφαίος γκαρντ άλλωστε ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη κυρίως για να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας (και όχι με τη λογική πως... δεν μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Άρη χωρίς εκείνον) καθώς αν παρέμενε στην Αθήνα θα έμενε τέσσερις ημέρες εκτός προγράμματος.

Τζάμπολ στο τέταρτο ματς, ο Σπανούλης στην πεντάδα (!!!) και το παραπάνω ρεπορτάζ- non paper πάει περίπατο!

Θέλετε κάτι περισσότερο;


Προπαγάνδα STOP