Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2015

Κερδίζει πόντους ο Μανωλόπουλος


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό (6/5) για την 25η αγωνιστική της Basket League πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού, ωστόσο η περίπτωση να παραμείνει σε αυτό το πόστο, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν αποκτά ολοένα και περισσότερες πιθανότητες.


Ο 45χρονος προπονητής βρίσκεται τρία χρόνια στο “τριφύλλι”, οπότε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Όσον αφορά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ο πρώτος που προσέγγισε η πράσινη διοίκηση, αφού έκαναν μια σύντομη “βόλτα” στην αγορά χωρίς να βρεθεί κάτι εξαιρετικό, ωστόσο ο “Φράγκι” φέρεται να αρνήθηκε ευγενικά τεκμηριώνοντας, ταυτόχρονα, αυτή του την επιλογή, στάση που έγινε σεβαστή.

Πάντως, αν γίνει και νέα κρούση μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, τότε ο Αλβέρτης δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

Το σενάριο αυτό, όπως, μοιάζει το… ασθενέστερο στην παρούσα φάση, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει κερδίσει… πόντους, μιας και απομένει πολύ λίγος χρόνος για να γίνουν τεράστιες αλλαγές. Όταν παρθεί η οριστική απόφαση αναμένεται να πλαισιωθεί το τεχνικό τιμ με έναν ακόμα προπονητή. Μάλιστα, ακούγονται τα ονόματα των Κώστα Μέξα και Χάρη Μαρκόπουλου, χωρίς, προς το παρόν, να υπάρχει κάποια βάση.