Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Ιουλίου 2014

Τελειώστε τον Μανιάτη από την Εθνική!


Ο "Πρασινοφουρός" γράφει για τη γαυρίστικη νοοτροπία που μας ρεζίλεψε για μια ακόμη φορά, παγκοσμίως. Διαβάστε...



Το είχαμε δει από προχθές, αλλά δεν θέλαμε να αφαιρέσουμε ούτε «χιλιοστό» από την υπερπροσπάθεια του Γιώργαρου του Καραγκούνη και των άλλων παικτών της Εθνικής, όχι μόνο απέναντι στην Κόστα Ρίκα αλλά σχεδόν σε όλο το Μουντιάλ, για τον Μανιάτη και την ντροπιαστική κίνηση του. Θα αδικούσαμε τους πραγματικούς μάγκες, τους πραγματικούς ήρωες για έναν τύπο που ακόμη και την ώρα της μάχης, την ώρα που οι συμπαίκτες του έφτυναν αίμα στο γήπεδο για να γυρίσουν ένα χαμένο ματς και να προσφέρουν μια χαρά στην πατρίδα, αυτός σκεφτόταν τους ψευτοτσαμπουκάδες του, τα γαυριλίκια του και τις όποιες διαφορές του με τον Κατσουράνη.

Δυστυχώς, όλη η Ελλάδα, όλος ο πλανήτης είδε τον Μανιάτη να πηγαίνει βρίζοντας στον πάγκο την ώρα της αλλαγής του, χωρίς να δώσει το χέρι του, στον συμπαίκτη του που θα έπεφτε στη μάχη. Και το χειρότερο ήταν πως ο Κατσουράνης, με όλα τα καλά και τα κακά του, άπλωσε το χέρι του, θέλοντας να αποδώσει σεβασμό στον Μανιάτη την ώρα που έβγαινε για την προσπάθεια του μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Την ώρα λοιπόν που όλοι οι Έλληνες έβλεπαν με κομμένη την ανάσα την Εθνική τους να επιχειρεί για μια ακόμη φορά την ολική ανατροπή, ένας γαύρος, ντρόπιαζε την έννοια ομάδα και μαζί τους Έλληνες σε όλο τον πλανήτη, αρνούμενος να δώσει το χέρι του στον Κατσουράνη. Ξεφτίλα…

Και φυσικά το απόλυτο κοντράστ σε σχέση με τον Καραγκούναρο, που έδωσε ότι είχε μέσα του για 120 λεπτά, κρατώντας πολλές φορές όρθιους τους συμπαίκτες του, με το θάρρος, το κουράγιο και τις ανεξάντλητες δυνάμεις του. Μεγάλος αρχηγός, μεγάλος ποδοσφαιριστής, μεγάλος Έλληνας, μεγάλος Παναθηναϊκός!

Η άποψη μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Ο Μανιάτης δεν πρέπει να ξαναπαίξει στην Εθνική. Δεν πρέπει να περάσει ούτε απ’έξω ξανά. Γιατί δεν σεβάστηκε την έννοια ΟΜΑΔΑ και μαζί αυτό που εκπροσωπεί: Την Ελλάδα.

Στη νέα αρχή που θα επιχειρήσει να κάνει ο Ρανιέρι, παίκτες με τη νοοτροπία του Μανιάτη, δεν πρέπει να έχουν θέση. Ας τα κάνουν αυτά στο σωματείο που εκπροσωπούν. Με τον Γανυμήδη στο στήθος. Στην ομάδα όλων των Ελλήνων, ψευτόμαγκες δεν χωράνε. Κι ο Μανιάτης αυτό έδειξε πως είναι.

Πρασινοφρουρός