Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουλίου 2014

Βάζει πλώρη για ψηλό, τελειώνει των Σλότερ-Καλάθη


Το μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει πάρει πλέον κλίση προς τα... ψηλά. Μεταφορικά το λέμε, αλλά η αλήθεια κάπως έτσι είναι.



Και είναι κάπως έτσι, καθώς οι "πράσινοι" θεωρούν αυτό τον καιρό πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση βασικού σέντερ και έτσι πού αλλού παρά στα... ψηλά (αφού ψηλό ψάχνουν) να έχουν ρίξει το βλέμμα τους και φυσικά να έχουν στρέψει το στόχαστρό τους;

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τέως πλέον πύργο της ομάδας, Στεφάν Λάσμε. Ο Μαυροβούνιος έχει αρκετούς παίκτες σημειωμένους στη λίστα, αλλά δεν έχει δώσει ακόμα το χρίσμα του σε κάποιον. Και δεν το έχει δώσει καθώς ψάχνει εξονυχιστικά όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν σε όλες τις αγορές. Αυτό που θεωρεί ως απαραίκτητο "συν" πάντως, είναι ο παίκτης να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Από 'κει και πέρα, στο θέμα του Νικ Καλάθη, οι "πράσινοι" συνεχίζουν να έχουν μεγάλη αισιοδοξία στο όλο ζήτημα και έτσι όλα δείχνουν ότι ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ είναι για τα καλά στον δρόμο της επιστροφής προς τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον Εϊ Τζέι Σλότερ, ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ της Σαλόν τα έχει βρει με το "τριφύλλι" και μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα χαλάσει η μεταγραφή αυτή. Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Σλότερ δείχνει να είναι πλέον θέμα ημερών.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της ιστοσελίδας basketmerkezi.com ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι τον Γεωργιανό φόργουορντ Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι.