Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουλίου 2014

Ο μαλ... Ατζαγκούν!

Ατέλειωτα σπριντ και πολλά γκολ περιλάμβανε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο, με τον Γιάννη Αναστασίου να... βγάζει το λάδι στους τους παίκτες του!


Ο Ελληνας προπονητής έβαλε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αμέτρητα σπριντ και ταχύτητες σε μικρές αποστάσεις, την ώρα που ο Εμίρ Μπαϊράμι ακολουθούσε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Αναστασίου ήθελε ταχύτητα και φώναζε συνεχώς: «Ταχύτητα, ταχύτητα! Θέλω να βλέπω γρήγορα πόδια!»

Μετά τις ασκήσεις οι «πράσινοι» για μία ώρα και 10 λεπτά έπαιξαν τουρνουά, «7Χ7» χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Όταν οι δύο έπαιζαν, η τρίτη έκανε ασκήσεις με τον Ρούτερ. Στο τουρνουά έλαμψαν οι Μάρκους Μπεργκ και Μλάντεν Πέτριτς, που «μάτωσαν» πολλάκις τα αντίπαλα δίχτυα!

Μπλε: Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Δώνης, Ντίνας

Γκρι: Κότσαρης, Ρισβάνης, Πέτριτς, Νιούμαν, Νάνο, Λαγός, Ατζαγκούν

Πορτοκαλί (8 παίκτες): Κοτσόλης, Μέντες, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μαλντίν, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρτσιανός, Χουχούμης

«Κανόνι» ο Μπεργκ κι ο «μαλ...» Ατζαγκούν! (vds)
Εγιναν 12 του πενταλέπτου και νικητές μετά από τιτάνια μάχη αναδείχθηκαν οι γκρι με 15 βαθμούς, οι μπλε είχαν 13 και οι πορτοκαλί τερμάτισαν με μόλις 3!

Οσον αφορά στα «κανόνια»; Πρώτο και καλύτερο ο Μάρκους Μπεργκ με 7 γκολ κι ακολούθησαν οι Ατζαγκούν με 6 και Πέτριτς με 5.

Κάποια στιγμή στο ένατο φιλικό έπεσε πολύ γέλιο με τον Ατζαγκούν και τον Τριανταφυλλόπουλο πρωταγωνιστές. Ο Ατζαγκούν φώναξε στον «Τριαντα»… «έλα μαλ… μπάλα, μπάλα!» Ο Αναστασίου, όπως και οι υπόλοιποι έβαλαν τα γέλια, ωστόσο, ο κόουτς των «πράσινων» του είπε αγκαλιάζοντάς τον... «Κώστα τον λένε!»

Στο προτελευταίο φιλικό χτύπησε λίγο ο Ατζαγκούν έπειτα από πάτημα στο δεξί πόδι και μπήκε στη θέση του ο Καρέλης. Ωστόσο, δεν ήταν τίποτα σημαντικό και μπήκε να παίξει ξανά στο τελευταίο ματσάκι.