Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουλίου 2014

Συναντιούνται Νταμπίζας-Κάρα


O Νίκος Νταμπίζας θα συναντηθεί με τον Γιώργο Καραγκούνη προκειμένου να συζητήσουν για την προοπτική να συνεργαστούν, με το οικονομικό κομμάτι να επηρεάζει καθοριστικά την έκβαση της διαπραγμάτευσης.


Από την Τρίτη 1/7 ο Γιώργος Καραγκούνης έχει επιστρέψει στην Αθήνα και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το ραντεβού του με το Νίκο Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι συνδέονται με φιλική σχέση, αναμένεται να συναντηθούν την Τετάρτη ή την Πέμπτη, προκειμένου να συζητήσουν για την προοπτική να συνεργαστούν.

Άλλωστε, η υπόθεση έχει διαρκέσει πολύ και είναι ανάγκη για τον Παναθηναϊκό να κλείσει σύντομα, θετικά ή αρνητικά. Στην παρούσα φάση παρά την άκρατη αισιοδοξία που επικρατεί, ο Καραγκούνης βρίσκεται... κοντά και μακριά στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που εκκρεμεί η διαπραγμάτευση για το οικονομικό κομμάτι κανένας δεν μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη. Διότι ναι μεν δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας σε μία συζήτηση, αλλά είναι ένας υψίστης σημασίας.

Συνεπώς, το ζήτημα είναι να προκύψει συμφωνία στα χρήματα με τα οποία θα αμοίβεται ο Καραγκούνης σε ετήσια βάση και ταυτόχρονα να μην ζητήσει και άλλο χρόνο, ώστε να διαπιστώσει εάν μπορεί να προσελκύσει μία συμφέρουσα προσφορά από το εξωτερικό.