Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2014

Αδικαιολόγητη πλέον η καθυστέρηση...


Δυστυχώς φτάσαμε 8 Ιουλίου και μεταγραφή δεν έχουμε δει στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Όλη η ομάδα περιμένει το "ναι" ή το "όχι" του Μέμφις για τον Καλάθη και δεν προχωράει τίποτα άλλο.


Κατανοητό ότι ο Καλάθης είναι βαρόμετρο και κομβικός παίκτης για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού αλλά δεν μπορείς να τον περιμένεις και αιώνια. Ήδη έχουμε κλείσει μήνα και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει το σήριαλ.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω με το φτωχό μου μυαλό πως έχει γίνει σήριαλ η υπόθεση ενός παίκτη που δεν έχει καν εγγυημένο συμβόλαιο και η ΤΣΣΚΑ παίρνει για παράδειγμα τον Ντε Κολό που είχε συμβόλαιο μέσα σε δύο μέρες.

Αυτό λοιπόν που θέλω να τονίσω είναι ότι παρατηρείται μια κωλυσιεργία γενικά. Τώρα είναι έλλειψη χρημάτων, είναι καλό ξεσκόνισμα από Ιβάνοβιτς; Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Απλά περιμένοντας τον Καλάθη χάνονται όλες οι αξιόλογες περιπτώσεις και θα αναγκαστούμε να πάμε σε δευτερότριτες λύσεις.

Εύχομαι λοιπόν να πει το ναι ο Καλάθης γιατί αλλιώς θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε. Πλέον η ομάδα περιμένοντας τον Καλάθη και έχοντας κλεισμένο τον Σλότερ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση ψηλού.

trifillakia.gr