Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιουνίου 2014

Επιβεβαίωσε... το Newspao.gr ο μάνατζερ του Λάσμε!


Επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Στεφάν Λάσμε βρίσκεται σε συζήσεις με τον Παναθηναϊκό για το ενδεχόμενο να υπογραφεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας, ο ατζέντης του παίκτη, Μάριος Ολύμπιος μιλώντας στον Sentra 103,3. Το Newspao.gr σας είχε πει πρώτο ότι υπάρχουν ελπίδες παραμονής, στη συνέχεια ότι ετοιμάζεται πρόταση και τέλος, χθες, τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του παίκτη.




"Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν", είπε αρχικά στην εκπομπή "I love this game" ενώ αναφερόμενος στα συναισθήματα του παίκτη μετά από την αποδέσμευσή του σημείωσε: "Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέμιτο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση".

Και συνέχισε: "Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα".

Πάντως όπως παραδέχθηκε η αγοραστική αξία του παίκτη του έχει ανέβει μετά από τους τίτλους της τελευταίες διετίας, δίχως ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δε μπορεί να... ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός.