Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιουνίου 2014

Μέχρι πότε απαντάει ο Καλάθης...

Διακαής πόθος ήταν, είναι και παραμένει ο Νικ Καλάθης! Αλλωστε η απάντηση του Ελληνοαμερικανού γκαρντ αναμένεται να δρομολογήσει και τις υπόλοιπες εξελίξεις όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.


Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να ποντάρουν στη μετοχή του και να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 6 εκατ. ευρώ, ήτοι δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Είναι δεδομένο ότι στο πρόσωπό του βλέπουν τον επόμενο ηγέτη της ομάδας μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 αναμένεται να βάλει τέλος στην πετυχημένη του καριέρα. Κατά κάποιον τρόπο θα είναι η φυσική του συνέχεια και γι' αυτόν τον λόγο ασκούν καθημερινή πίεση προκειμένου να του αποσπάσουν το μεγάλο «ναι».

Αλλωστε η πρώτη προσέγγιση στον Καλάθη έγινε πριν από αρκετές εβδομάδες, με τον ίδιο να βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Πρώτον, γιατί στο ΝΒΑ δεν πρόκειται να λάβει περισσότερα από 500.000 δολάρια καθαρά, και δεύτερον, γιατί τον ενθουσιάζει η ιδέα να γίνει ο επόμενος ηγέτης αυτής της ομάδας. Βέβαια για να μείνει ελεύθερος από τους Γκρίζλις θα πρέπει να ενεργοποιήσει εκείνος την οψιόν στο συμβόλαιό του μέχρι τις 30/6 και από την 1/7 να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός ΝΒΑ.