Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουνίου 2014

Οι Αγγελόπουλοι... απειλούν τον Μάντζαρη!


Τελικά η χθεσινή... σιγουριά της γαυριέλας για συμφωνία με Μάντζαρη ήταν μούφα, καθώς φαίνεται πως οι Αγγελόπουλοι... απειλούν τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, δε μπορούν να χωνέψουν ότι ο παίκτης τους φτύνει στα μούτρα και θέλει επιτέλους να πάρει κανένα... πρωτάθλημα, φρόντισαν μέσω των γνωστών... non paper να στείλουν μήνυμα στο Μάντζαρη.

Αναλυτικά: "Τα ενδεχόμενα για το μέλλον του παίκτη τη δεδομένη στιγμή είναι τρία. Σε περίπτωση που το νέο ραντεβού έχει θετική κατάληξη, τότε ο παίκτης παραμένει στο ΣΕΦ και αρκετά χρόνια ακόμα.

Εάν οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει, αφού υπάρχει ακόμα ένας χρόνος στο συμβόλαιό του, το οποίο ενδέχεται να εξαντληθεί.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν διάθεση να τον παραχωρήσουν σε άλλη ελληνική ομάδα (Παναθηναϊκό) και ως εκ τούτου θα εξετάσουν μόνο προτάσεις από το εξωτερικό.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Γαλατάσαραϊ θέλουν τον παίκτη και εάν καταθέσουν ικανοποιητική πρόταση, τότε ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μάντζαρη θα είναι η Τουρκία".