Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουνίου 2014

Τρεις μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Η σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην «πράσινη» ΠΑΕ ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Νταμπίζα, Γιάννη Αναστασίου (επιστρέφει αύριο από τις διακοπές του στην Ολλανδία) και πιθανότατα τον Δημήτρη Σαραβάκο, θα σηματοδοτήσει τις επόμενες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.


Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει ζητήσει να έχει στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας (ξεκινάει στις 3 Ιουλίου στο Γκνιέβινο της Πολωνίας) τουλάχιστον τρεις μεταγραφές και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν επικεντρωθεί οι κινήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ούτως ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα του ρόστερ στο διάστημα που θα γίνει το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας περιόδου.

Σε σχέση με πέρσι άλλωστε, τα πράγματα είναι απείρως καλύτερα για το «τριφύλλι», αφού υπάρχει ένας πάρα πολύ δυνατός «κορμός» με παίκτες-πρωταγωνιστές (Μπεργκ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα), πολύ πιο... ψημένους «μικρούς» (Καρέλης, Κλωναρίδης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος κ.λπ.), αλλά και ποδοσφαιριστές που πιστεύει πολύ ο Αναστασίου ότι μπορούν να βγουν «νέες μεταγραφές», όπως ο Μπαϊράμι και ο Πέτριτς.

Εν τούτοις, υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν αμέσως και πλην του Μπούρμπου -η μεταγραφή του οποίου έχει δρομολογηθεί και θα οριστικοποιηθεί μόλις εκδικαστεί η προσφυγή του και μείνει ελεύθερος την προσεχή Δευτέρα- οι «πράσινοι» έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (αντικαταστάτη του Σίλντενφελντ) κι ενός παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής (με τον Καραγκούνη να είναι πάντα στην... πρώτη γραμμή). Θέσεις όπου έχουν ήδη εντοπιστεί οι βασικοί στόχοι, αλλά χρειάζονται και υπομονή, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές (οικονομικές και όχι μόνο) συγκυρίες για τον Παναθηναϊκό, μολονότι ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να «χαθούν» κάποιοι άλλοι στόχοι που είναι πιο χαμηλά στην ιεράρχηση της λίστας των υποψηφίων.
goal