Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2014

Που να έπαιζε και ο Τζαβέλλας...


Όλοι οι Έλληνες χαρήκαμε με τη νίκη της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού, που της χάρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Μουντιάλ. Ή σχεδόν όλοι, τέλος πάντων.




Όπως και να έχει πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν μείνει εκτός "μεγαθήρια" του παγκοσμίου αλλά κυρίως του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία κ.α. έχουν ήδη χαιρετίσει ενώ και άλλες αναμένεται να λάβουν τον ίδιο δρόμο.

Ωστόσο, μετά και από αυτή τη μεγάλη νίκη διαπιστώνουμε πως οι "ερυθρόλευκοι" προπαγανδιστές συνεχίζουν το έργο τους. Δεν χάνουν ευκαιρία να ρίξουν τη... χολή τους σε οτιδήποτε είναι απέναντί τους στα εντός των τειχών. Αυτή και καλά η πλάκα με τον Κατσουράνη μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τους έχει "φτύσει" πολλάκις. Είναι αυτός που με τη φανέλα της ΑΕΚ τους έχει κάνει ζημιές, είναι εκείνος που ως παίκτης του Παναθηναϊκού "ξεβράκωσε" ένα ολόκληρο σύστημα με το περίφημο ακυρωθέν γκολ του στο Φάληρο. Είναι εκείνος που φέτος τσακώθηκε με αυτό το διαμάντι του παγκοσμίου αθλητισμού, τον Μανιάτη (καθαρά ποδοσφαιρικά ήταν πολύ καλός απέναντι στην Ακτή, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς).

Επειδή, λοιπόν, δεν έπαιξε ο Κατσουράνης στο νικηφόρο ματς με τους Αφρικάνους βγήκαν οι συγκεκριμένοι να τον ειρωνευτούν. Ασχέτως με το αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ή όχι, δεν είναι σίγουρα δίκαιο να δέχεται τέτοιες επιθέσεις.

Η κριτική η ειρωνεία τους δεν είναι καλόπιστη, αλλά 100% στοχευμένη. Για τον ίδιο λόγο ειρωνεύονται τον Τζαβέλλα με τα selfie του. Που να έπαιζε κιόλας. Θα τον είχαν "διασύρει" κι άλλο. Θα τον σταύρωναν. Όπως θα σταύρωναν και οποιονδήποτε παίκτη του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν στην Εθνική. Να θυμίσουμε πως και αυτός τους είχε "φτύσει" πρόσφατα και αυτός τσακώθηκε με το "διαμάντι" που λέγεται Μανιάτης.

Αλλά τους έχουμε μάθει πια. Οι τύποι είναι κομπλεξικοί. Δεν έχουν όσιο και ιερό. Τους ενοχλεί ότι τους έχει σιχαθεί όλη η Ελλάδα και προσπαθούν να την ποτίσουν με "δηλητήριο".