Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουνίου 2014

"Ο Σίφο θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό"!


Ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ, μιλά στο gazzetta.gr για τα νέα δεδομένα της υπόθεσης και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του Κροάτη.




Από εκεί που η Ντιναμό Μόσχας είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τον εκ νέου δανεισμό του Γκόρντον Σίλντενφελντ, η επικείμενη συμμετοχή του Κροάτη στόπερ στο Μουντιάλ ως βασικός έκανε τον τεχνικό της ρωσικής ομάδας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ να το ξανασκεφτεί και να... κρίνει τον 29χρονο στόπερ βάσει της απόδοσης του στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Κάπως, έτσι, ο Παναθηναϊκός έβαλε στον «πάγο» την περίπτωση του Σίλντενφελντ, καθώς είναι ρίσκο και μάλιστα μεγάλο να περιμένει τις επόμενες δύο εβδομάδες και να μην γνωρίζει τι θα συμβεί με τον βασικό του κεντρικό αμυντικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που ξεκινά νωρίς λόγω των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά, στις μεταγραφές όλα είναι ρευστά και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε νέα ανατροπή, αυτή την φορά θετική. Πιθανότητες υπάρχουν αλλά πλέον είναι λίγες. Πάντως, ο ατζέντης του Κροάτη, Μάριο Κνεζ, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ξεκαθαρίζοντας πως ο πελάτης του θέλει να παραμείνει στην ελληνική ομάδα.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουμε να κάνουμε με μια νέα κατάσταση. Δεν το περιμέναμε αλλά προέκυψε. Ήμασταν αρκετά κοντά είναι η αλήθεια αλλά τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του Γκόρντον» είπε αρχικά ο Κνεζ και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω πως θα είναι ρίσκο και μάλιστα μεγάλο για τον Παναθηναϊκό, ώστε να περιμένει δεκαπέντε μέρες τι θα αποφασίσουν οι Ρώσοι. Εμείς δεν κλείνουμε την πόρτα. Ο Γκόρντον θέλει να παραμείνει στην ομάδα, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ρωσία. Μην ξεχνάμε, όμως, πως δεσμεύεται από συμβόλαιο, άρα δεν είναι όλα στο δικό του χέρι. Θα δούμε τι θα γίνει. Ποτέ μην λες ποτέ και πέρυσι ήταν δύσκολη η διαπραγμάτευση αλλά ο παίκτης ντύθηκε στα πράσινα τελικά».