Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2014

Αισιόδοξος ο Αμπέιντ!


Ο Μεχντί Αμπέιντ... βόλταρε με τον αδελφό του στην Γλυφάδα το μεσημέρι της Παρασκευής. Τι έλεγε για το μέλλον του.




Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του φετινού καλοκαιριού, μιας και ο Παναθηναϊκός κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει στο ρόστερ του, βρίσκοντας την χρυσή τομή με την Νιούκαστλ. Ο Μεχντί Αμπέιντ θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του "τριφυλλιού" για την νέα σεζόν το Σάββατο και την Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Αγγλία.

Ο Αλγερινός μέσος που έκανε... παπάδες με την πράσινη φανέλα εκμεταλλεύθηκε την ημέρα και το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε βόλτα στην Γλυφάδα μαζί με τον αδελφό του Βαλίντ, ο οποίος ανήκει στο "τριφύλλι" και θα παραχωρηθεί δανεικός για να "ψηθεί".

Όσοι τον αντιλήφθηκαν έσπευσαν να τον ρωτήσουν για το μέλλον του, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να τονίζει πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό αλλά ό,τι αισιοδοξεί πως αργά ή γρήγορα θα κλείσει το θέμα.

Πάντως, αυτός που ήταν με το... χαμόγελο στα χείλη ήταν ο αδελφός του, Bαλίντ. Με την αξία του κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό χάρη στην παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας Νέων και πλέον είναι στα... πόδια του να καθιερωθεί μετά από χρόνια, όπως το κατάφερε με το... καλημέρα ο μεγάλος αδελφός του!