Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουνίου 2014

Αυξάνεται το μπάτζετ των ακαδημιών


Σκληρή απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού στα "σενάρια" μειώσεων στα φυτώρια του "τριφυλλιού"!



Σημερινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περικοπές στο μπάτζετ που θα διαθέσει φέτος ο Παναθηναϊκός για την ακαδημία του. Ωστόσο, από το "τριφύλλι" φρόντισαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά το εν λόγω γεγονός, μιλώντας για ανακρίβειες που όπως και πέρσι δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα… Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι μπορεί να υπάρξει και αύξηση των χρημάτων που θα δαπανηθούν στα "πράσινα" φυτώρια!

"Καταρχήν για τον Παναθηναϊκό η Ακαδημία είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα κομμάτια του συλλόγου και από τα τελευταία που θα άγγιζαν οποιεσδήποτε μειώσεις. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος όχι απλά δεν θα πειραχτεί προς το κάτω το συνολικό μπάτζετ αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα ΑΥΞΗΘΕΙ κιόλας", έλεγαν από την ΠΑΕ.

Και σημείωναν με νόημα: "Το να γίνεται αναδιάρθρωση του τμήματος, κάποιοι δηλαδή να αναβαθμίζονται και κάποιοι να έχουν λιγότερες αρμοδιότητες, με τις ανάλογες φυσικά μισθολογικές διαφοροποιήσεις, είναι τουλάχιστον αστείο να μεταφράζεται ως "ψαλίδι". Καλό δε είναι πριν βγαίνουν τέτοιες "πληροφορίες" να έχουν τσεκαριστεί ώστε να γνωρίζετε το συνολικό σκεπτικό και την πολιτική του συλλόγου και να μην δημιουργούνται από το πουθενά αρνητικές εντυπώσεις".