Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουνίου 2014

Στον δρόμο της επιστροφής ο Βουγιούκας!


Όπως σας έχουμε αναφέρει από χθες, οι πανηγυρισμοί για το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας του Παναθηναϊκού έχουν ήδη περάσει σε δεύτερη μοίρα, με την διοίκηση του "Τριφυλλιού" να έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας, η οποία όπως έχει αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει ελληνικό χρώμα.




Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, με το πιθανότερο σενάριο να μην βρίσκει στο "τιμόνι" τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ωστόσο υπάρχουν δύο παίχτες, οι οποίοι υπάρχει διάθεση να αποκτηθούν όπως και να 'χει.

Ο ένας είναι ο Νικ Καλάθης, για του οποίου την περίπτωση σας ενημερώσαμε χθες, ενώ ο άλλος είναι ο Ίαν Βουγιούκας, του οποίου το συμβόλαιο με την Ούνιξ Καζάν λήγει και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις για την επιστροφή του Έλληνα σέντερ στον Παναθηναϊκό.

Ο Βουγιούκας θεωρείται ως μία ιδανική περίπτωση ώστε να πλαισιώσει τους Μαυροκεφαλίδη, Γκιστ, Λάσμε και Φώτση-οι οποίοι δεδομένα παραμένουν-στους ψηλούς της ομάδας και σύντομα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος ο παίχτης θέλει να επιστρέψει στην ομάδα και το πιθανότερο σενάριο είναι η επιθυμία του να πραγματοποιηθεί!