Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2014

Καλάθης σε πρώτο πλάνο!


Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατέκτησε το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ωστόσο η εικόνα της ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με αποτέλεσμα η διοίκηση του "Τριφυλλιού" να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μία ριζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της.

Η θέση στην οποία εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι αυτή των γκαρντ, καθώς ο 34χρονος πλέον Δημήτρης Διαμαντίδης, αναγκάστηκε να βγάλει σχεδόν όλη τη χρονιά αβοήθητος. Ούκιτς, Ράιτ και Παππάς δεν έδειξαν ικανοί, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, να δώσουν πολύτιμες ανάσες στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, με τους δύο πρώτους μάλιστα να θέτουν σημαντική υποψηφιότητα για αποχώρηση.

Ο παίχτης που φαίνεται να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ώστε να συμπληρώσει τον Διαμαντίδη στην θέση "1", δεν είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος θεωρείται βέβαιο πως θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά την τιμωρία του στο NBA, αφού βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία κατά τη διεξαγωγή ελέγχου ντόπινγκ.

Η περίπτωσή του μοιάζει ιδανική, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, είναι Έλληνας, γνωρίζει το βάρος της φανέλας του "Τριφυλλιού", ενώ έχει πλέον και παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Η επίτευξη συμφωνίας φυσικά δεν είναι εύκολη, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας φαίνεται αποφασισμένη να φέρει πίσω στην ομάδα τον ταλαντούχο πλέι μέικερ.