Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Ιουνίου 2014

Έρχεται και φέρνει εξελίξεις


Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν θα επιφέρει η επίκειμενη έλευση του Γιάννη Αναστασίου στην Αθήνα.


Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θα επιστρέψει την Πέμπτη και μία μέρα αργότερα θα έχει σύσκεψη κορυφής μαζί με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα. Σε πρώτο πλάνο φυσικά θα περάσουν τα μεταγραφικά, αφού στόχος είναι να έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον δύο παίκτες μέχρι την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε για την παρουσία των Πρασίνων στα προκριματικά του Champions League έχει αρχίσει και ο χρόνος από δω και πέρα δεν αποτελεί σύμμαχο. Ο Αναστασίου, που όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν καθημερινά σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, θα ενημερωθεί διά ζώσης για τις ανοικτές υποθέσεις που αφορούν μεταγραφικούς στόχους. Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός έμπειρου και ποιοτικού στόπερ, με τους Πράσινους να δουλεύουν ήδη πάνω σε δύο περιπτώσεις.

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να κινείται σε ρυθμούς Βραζιλίας, αφού περιμένει τους μουντιλιακούς, Καραγκούνη και Πράνιτς. Για τον πρώτο, η απάντηση του οποίου για την πολυσυζητημένη επιστροφή εκκρεμεί, υπάρχει αισιοδοξία, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα της παραμονής ή όχι του Κροάτη μέσου.