Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιουνίου 2014

Βάλτε μέσα τον ...Χαλβατζάκη


Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την επανεκλογή του Γιώργου Χαλβατζάκη και για τον Ολυμπιακό που τον χρησιμοποιεί ως... λάβαρο επανάστασης.



Επιτέλους βρέθηκε η λύση! Ο Ολυμπιακός μετά από χρόνια βρήκε το γιατρικό του! Έχασε σωρεία Πρωταθλημάτων από τον Ζοτς, είδε τον Αργύρη Πεδουλάκη να τον ...σκουπίζει με διαφορές που δεν χωρούσαν αμφιβολία και πριν από λίγες ημέρες τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να μετατρέπει το 1-2 σε 3-2 με δύο επιβλητικές εμφανίσεις!

Μάλιστα, στον τέταρτο τελικό είχε προετοιμαστεί μια λαμπρή φιέστα στο ΣΕΦ με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη να ετοιμάζεται να απονείμει την κούπα στους «ερυθρόλευκους». Όλα αυτά δεν έγιναν και ο αξιότιμος κύριος Χαλβατζάκης παρέδωσε την κούπα στα χέρια του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Χθες, ο άνθρωπος επανεξελέγη στη θέση του και σήμερα ξύπνησε και είδε το πρόσωπο του να έχει γίνει κάτι σαν λάβαρο επανάστασης από τους Πειραιώτες! Λες και στο επόμενο Πρωτάθλημα θα μπει να παίξει. Λες και θα ηρεμήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, θα φτιάξει τη ψυχολογία του Βασίλη Σπανούλη και θα ...σβήσει τον Μήτσο από το παρκέ!

Μα, αυτοί δεν μιλούσαν για σάπιο σύστημα εντάσσοντας και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ σε αυτό; Με αυτόν πρόεδρο δεν πήρε ο Παναθηναϊκός τις δύο τελευταίες κούπες;

Η δικαιολογία, λοιπόν, ζει και βασιλεύει στο λιμάνι. Αντί να σκεφτούν πως ο μεγάλος τους αντίπαλος έχει πάρει το Πρωτάθλημα με Καρατζά (όταν χανόντουσαν τα εισιτήρια από την Μητροπόλεως), Οικονομίδη και Χαλβατζάκη επειδή είναι απλά καλύτερη ομάδα (το έχουν χάσει και με Παπακαλιάτη από 2-0 το 2002), επιχειρούν να γαντζωθούν από πρόσωπα χρωματίζοντας τα στα μάτια του απλού φιλάθλου που με τα σημερινά πρωτοσέλιδα θα νομίζει πως ο Χαλβατζάκης ανέλαβε κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό. Παίξτε μπάσκετ και αφήστε τις δικαιολογίες ή ακόμη καλύτερα βάλτε έναν εκ των προέδρων του Ολυμπιακού πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Θα έχει μεγαλύτερο γούστο.

Πηγή