Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Ιουνίου 2014

Πάνε δανεικοί για να "ψηθούν"


Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης φέρεται να βρίσκονται στο "στόχαστρο" της Νίκης, με τον Παναθηναϊκό να τους δίνει δανεικούς… υπό προϋποθέσεις.



Η ακαδημία του Παναθηναϊκού είναι γεμάτη ταλέντο, όπως αποδεικνύεται άλλωστε και από την στελέχωση της πρώτης ομάδας με ουκ ολίγους παίκτες από το "φυτώριο". Νίκος Γιαννιτσάνης και Αλέξανδρος Μουζακίτης είναι δυο παίκτες που "προβιβάστηκα" από τους Νέους, αλλά δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα…

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Sportday, οι δυο νεαροί επιθετικοί είναι του "τριφυλλιού"… απασχολούν τη Νίκη Βόλου, με τη νεοφώτιστη ομάδα να θέλει να τους πάρει ως δανεικούς για τη νέα σεζόν! Εξέλιξη που θα δώσει στους δυο παίκτες τη δυνατότητα να… ψηθούν και να γυρίσουν βελτιωμένοι.

Πάντως, θα πρέπει να πούμε εδώ ότι, ο Παναθηναϊκός για να συναινέσει στο να μετακομίσουν στη Μαγνησία Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης θα ζητήσει… εγγυήσεις. Ότι, δηλαδή, αμφότεροι θα παίξουν ρόλο στα πλάνα του Ολλανδού προπονητή Βίλιαν Φλουτ και δεν θα… χάσουν έδαφος, αντί να κερδίσουν!