Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2014

Στα "πράσινα" ο Λούντζης!


Ο Παναθηναϊκός περιμένει να κλείσει το θέμα του Νικ Καλάθη κι επενδύει στο "αύριο" αφού υπογράφει ο Μιχάλης Λούντζης.



Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αφού κινείται δυναμικά σε όλα τα μέτωπα. Στην κορυφή βέβαια, είναι το θέμα του Νικ Καλάθη καθώς οι "πράσινοι" έχουν διαρκή επικοινωνία με τον παίκτη στον οποίο βάσει του πλάνου τους, έχουν στηρίξει πολλά και του το έδειξαν με την την πρόταση που του κατέθεσαν.

Από κει και πέρα, στην ομάδα του "τριφυλλιού" έχουν εκφράσει πολλές φορές την πρόθεσή τους να αποκτήσουν ό, τι καλύτερο κινείται στο ελληνικό μπάσκετ που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Σε αυτό πλαίσιο βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο της επένδυσης και σήμερα, αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο 16χρονος Μιχάλης Λούντζης (υψ. 1.93)!

Ο νεαρός γκαρντ θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του ενώ αναμένεται να είναι στην αποστολή της Εθνικής Παίδων που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας 20 εώς 30 Αυγούστου. Στο πρόσφατο τουρνουά της Μπέλγκαρντ τον Απρίλιο στη Γαλλία είχε 9.6 πόντους μέσο όρο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενώ με τη φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα ο Λούντζης συμμετείχε στο Eurocamp του Τρεβίζο στην κατηγορία "Next Gen" και σύμφωνα με την βαθμολογία που συγκέντρωσε, ξεχώρισε με διαφορά από τους υπόλοιπους αθλητές της ηλικίας του!