Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2014

"Συζητάμε για τον Σίλντενφελντ"


Ο αθλητικός διευθυντής της Ντιναμό Μόσχας, Γκουράμ Αντζόγιεφ, μίλησε στο Sport24.gr για την πορεία των συζητήσεων με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και εξέφρασε τις εκτιμήσεις του για την υπόθεση.




Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Κροατίας με το Καμερούν και οι πιθανότητες να "σπάσει" το δίδυμο Λόβρεν - Τσόρλουκα στο τελευταίο ματς του ομίλου με το Μεξικό, στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση στους "16", είναι ελάχιστες.

Στη Ντιναμό Μόσχας αρχίζουν να αποδέχονται ότι ο Κροάτης στόπερ δεν πρόκειται να "κερδίσει" πρόταση από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και αν αυτοί έχουν τη διάθεση να εξαντλήσουν τα περιθώρια υπομονής.

Από εδώ και εξής, είναι δεδομένο ότι θα αναγκαστούν να διαφοροποιήσουν τη στάση τους, προκειμένου να απαλλαγούν από τις υψηλές απολαβές που έχει ο "Σίφο". Το χρονικό σημείο του καλοκαιριού που θα συμβεί αυτό, εξαρτάται όχι μόνο από τους Ρώσους, αλλά και από τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του.

Ωστόσο, πλέον αποδέχονται ότι δεν πρόκειται να έχουν χρηματικά οφέλη από τον "Σίφο" και το μέλημα τους είναι να απαλλαγούν από την αποζημίωση που ζητά ο 28χρονος αμυντικός, ώστε να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Ντιναμό Μόσχας, Γκουράμ Αντζόγιεφ και ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία των συζητήσεων ανάμεσα στους διοικούντες των Ρώσων και τον ατζέντη του Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ.

"Δεν έχουμε συμφωνήσει"

Ο Αντζόγιεφ τόνισε στο Sport24.gr ότι αποτελεί κοινή επιθυμία της ομάδας και του ποδοσφαιριστή να λύσουν το συμβόλαιο τους και πρόσθεσε ότι "συζητάμε με τον εκπρόσωπο του για να καταλήξουμε σε μία συμφωνία. Είναι λογικό ο καθένας να προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό για το συμφέρον του. Προς το παρόν, δεν έχουμε συμφωνήσει".

Στην ερώτηση για το πότε εκτιμά ότι θα διευθετηθεί το ζήτημα, απάντησε: "Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι θα συμβεί και πότε. Μπορεί να γίνει κάτι και να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλοι θέλουμε να βρούμε μία λύση το συντομότερο".

Ο επόμενος προορισμός του Σίλντενφελντ δεν έδειξε να τον απασχολεί πάρα πολύ: "Ξέρω ότι ο Γκόρντον έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είμαι ενήμερος ότι θα του άρεσε να μείνει. Εάν βρεθεί μία λύση συμφέρουσα για όλους, εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση".

Κλείνοντας, ο Γκουράμ Αντζόγιεφ υποστήριξε ότι πλην του Παναθηναϊκού μόνο η Στουρμ Γκρατς προσέγγισε τη Ντιναμό για να ρωτήσει για τον Σίλντενφελντ, συμπληρώνοντας ότι οι άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν συνομίλησαν αποκλειστικά με τον ατζέντη του Κροάτη στόπερ.