Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2014

"Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟ, αλλά..."


Μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό η Αριστέα Μαγκλάρα άλλαξε στρατόπεδο, όπως όμως τονίζει στο Sport24.gr η έλλειψη ενδιαφέροντος από το "τριφύλλι" της αφήνει μία μικρή πικρία.




Η Αριστέα Μαγκλάρα είναι πλέον παίκτρια του Ελληνικού, καθώς η ομάδα των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε κι επισήμως την απόκτηση της.

Στα 31 της χρόνια έτσι άλλαξε στρατόπεδο μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Το "τριφύλλι" μπήκε στην καρδιά της και επιθυμία της ήταν να παραμείνει, ωστόσο δεν είχε πρόταση στα χέρια της για να συνεχίσει την καριέρα της εκεί.

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα να αφήσω τον Παναθηναϊκό, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ήταν η ιδανική επιλογή για μένα", σχολίασε η Αριστέα Μαγκλάρα και συνέχισε:

"Τιμή μου που με ήθελε η ομάδα του Ελληνικού και δεν μπορούσα να πω όχι σε μία τέτοια πρόταση. Πρόκειται για μία ομάδα πολύ οργανωμένη με πολύ υψηλούς στόχους και πολύ μεγάλες φιλοδοξίες".

Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά για το Ελληνικό, τη νέα σεζόν και η Αριστέα Μαγκλάρα τονίζει πως από την πλευρά της θα δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί για να την βοηθήσει.

"Θα προσπαθήσω, όπως πάντα να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα μου. Στόχος μας θα είναι να κατακτήσουμε και πάλι το νταμπλ και να υπερασπιστούμε τους τίτλους που κατέκτησε πριν από μερικούς μήνες η ομάδα", σχολίασε η 31χρονη πλέι μέικερ η οποία θα καλύψει το κενό της Αναστασίας Γκοτζή που τραυματίστηκε.

"Φεύγω με μία μικρή πικρία"

Τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό αγαπήθηκε πολύ από τον πιστό κόσμο της ομάδας που έδινε το παρόν στον "Τάφο του Ινδού" και η είδηση της αποχώρησης της δεν άρεσε σε πολλούς. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός ήταν η προτεραιότητα της και στην πραγματικότητα δεν ήθελε να φύγει.

"Ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε ενδιαφέρον για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Ήθελα να μείνω, είναι γνωστό αυτό, αλλά δεν γινόταν από τη στιγμή που δεν είχα καμία επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας", σχολίασε η Μαγκλάρα κι έσπευσε να συμπληρώσει:

"Ήταν προτεραιότητα μου να μείνω αλλά μάλλον ήταν μόνο δική. Υπάρχει κάποια μικρή πικρία για το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρθηκαν ούτε καν να μιλήσουμε, αλλά πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν".