Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν εργασίες στη Λεωφόρο

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα το θέμα της επιστροφής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» θέλουν να μπουν «σπίτι» τους το συντομότερο δυνατό και γι’ αυτό το Σάββατο έγιναν ορισμένες εργασίες που θα επιτρέψουν την είσοδο φορτηγών ώστε να ακολουθήσει την προσεχή Δευτέρα η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και ο καλλωπισμός των κερκίδων 6 και 7, εργασία για την οποία επίσης δεν χρειάζεται άδεια.

Παράλληλα, οι διοικούντες σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα προκειμένου να υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις στο νόμο Μπιρμπίλη ώστε να εκδοθούν οι άδειες και για τα υπόλοιπα έργα που απαιτούνται για να βρεθεί ξανά το γήπεδο σε τέτοια κατάσταση που να μπορεί να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό και τις ανάγκες του.

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.