Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Νοεμβρίου 2012

Αλαφούζος: "Μπορούμε να προκριθούμε, αρκεί να νικήσουμε τα επόμενα ματς"

Στα προβλήματα τραυματισμών στάθηκε περισσότερο ο Γιάννης Αλαφούζος για να δικαιολογήσει τη «βαριά» ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάτσιο για το Europa League.

Αναλυτικά: «Μπορούμε να προκριθούμε, αρκεί να νικήσουμε τα επόμενα ματς με Μάριμπορ και Τότεναμ. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έλειψαν οι Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, τραυματίστηκε και ο Τοτσέ. Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο σήμερα, είναι νέα και χρειάζεται και υπομονή και ψυχραιμία από όλους.

Έχουμε ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, όμως πρέπει να σταματήσουν να έρχονται οι τραυματισμοί. Στόχος μου είναι να ξανάρθουν τα παλιά μεγαλεία, όμως αυτό απαιτεί χρήμα και χρόνο. Μας ενδιαφέρει πρώτιστα να βγάλουμε καινούργιους παίκτες, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, χρειάζεται να κάνουν υπομονή όλοι οι οπαδοί.

Πρέπει πρώτα να μειώσουμε το κόστος του ΟΑΚΑ, που αποτελεί οικονομική «αιμορραγία» για μας και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με το γήπεδο της Λεωφόρου».

Πόσα γκολ θα βάλει φέτος ο Σισοκό; Σε ποια θέση θα τερματίσει στην Superleague ο ΠΑΟ; Παίξε τώρα στην 90bet!
ενεργό link
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.