Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Μαΐου 2012

Αλαφούζος: "Μας πολεμάει ο Ολυμπιακός"

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ τόνισε πως "Μας κάνει πόλεμο η πλευρά του Ολυμπιακού", σχετικά με την προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει το δάνειο από τράπεζα και να πάρει την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για το θέμα του δανείου και ανέφερε μάλιστα ότι "μας κάνει πόλεμο η πλευρά του Ολυμπιακού" και έδειξε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα οπαδικών εφημερίδων. Επεσήμανε ότι "αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το δάνειο λόγω της συγκυρίας και των γεγονότων στην Ελλάδα".

Παράλληλα ο κ. Αλαφούζος είπε ότι οι "εύποροι Παναθηναϊκοί που βάζουν χρήματα, θα βάλουν περισσότερα, ενώ θα απευθυνθώ ξανά στους μετόχους μήπως και βάλουν χρήματα για να πάρουμε την αδειοδότηση".

Ο Δημήτρης Γόντικας ανέφερε ότι "με αυτό το αλαλούμ που υπάρχει στην Ελλάδα, δεν έχουμε πάρει το δάνειο", ενώ ενημέρωσε ότι η ΠΑΕ πρέπει να πληρώσει 4,2 εκ. ευρώ στους παίκτες μέχρι τις 31 Μαίου για να πάρει την αδειοδότηση και συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να δοθούν επιπλέον 2 εκ. ευρώ εώς τα τέλη Ιουνίου στην εφορία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατέληξε λέγοντας ότι "πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αλλά είναι δύσκολο".


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.