Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Μαΐου 2012

'Ετοιμος για το 1-1!

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κάνει το «μπρέικ» στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, για τη σειρά των τελικών των πλέι οφ αλλά καιρός για δάκρυα δεν υπάρχει.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη στους παίκτες του και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου αγώνα, ώστε η ομάδα του να κάνει το 1-1 στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη (24/5) και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Πολύωρη ήταν η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (22/5), καθώς εκτός από ασκήσεις με μπάλα, περιλάμβανε και μπόλικη θεωρία σε βίντεο...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλυσε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό και στάθηκε ιδιαίτερα στον τομέα των ριμπάουντ, όπου οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν.

Επίσης, ο Ζοτς περιμένει από τους παίκτες του βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, αλλά και τη δημιουργία στην επίθεση.

Σε μία ακόμη προπόνηση, πάντως, δεν υπήρχε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και οι πράσινοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις και στο δεύτερο τελικό της Α1, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.