Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Δεκεμβρίου 2011

Μαλεζάνι vs Δημοσιογράφoi: Μέρος 2ο (vds)

Νέο ξέσπασμα σε συνέντευξη Τύπου είχε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι και σε πολλούς σίγουρα θα έρθουν μνήμες από εκείνο που είχε προηγηθεί προ εξαετίας, όταν ο νυν προπονητής της Τζένοα ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.


Ο 57χρονος τεχνικός των «ροσομπλού» δέχτηκε έντονη κριτική από τον Τύπο της Ιταλίας, για τον τρόπο που κοουτσάρει την Τζένοα, κατηγορώντας ότι δεν δείχνει αρκετό ζήλο. Κάτι το οποίον τον έκανε … έξω φρενών.


Η σκληρή αυτή κριτική προήλθε μετά την ήττα της ομάδας από τον ιταλικό βορρά από την Τσεζένα με 2-0 εκτός έδρας.


Ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» βρήκε την ευκαιρία ν' απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για τον τρόπο που κοουτσάρει την ομάδα του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την αποψινή (21.45) αναμέτρηση της Τζένοα με την Μίλαν.


«Διάβασα ότι κάποιος έγραψε ότι είμαι μουσκεμένος. Εάν είσαι μουσκεμένος δεν κάνεις αυτό το επάγγελμα. Εγώ σέβομαι τους πάντες, δεν έχω τσακωθεί με κανέναν από σας. Όμως δεν είμαι μουσκεμένος και δεν τα παρατάω. Μπορώ να γίνω καλός ή κακός, αλλά πιστεύω ότι αξίζω λίγο σεβασμό. Εάν μετά από 21 χρόνια καριέρας λέω ότι η ομάδα έχει παίξει καλά, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω τα προβλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι σε πολύ έντονο ύφος.


Και στην συνέχεια συμπλήρωσε με το ίδιο ύφος: «Οι παίκτες μου ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές μου. Ύστερα από 11 ματς δεν μπορείς να περιμένεις από την ομάδα να είναι έτοιμη. Υπάρχει ένα σχέδιο που πρέπει να προχωρήσει».



Το νέο ξέσπασμα του Μαλεζάνι by texniti



To ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι όταν ήταν στον Παναθηναϊκό:

«Καταλαβαίνω τους οπαδούς της Τζένοα, κατανοώ τις αντιδράσεις τους, έχουν περάσει μερικά χρόνια όπου η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία, αλλά θα πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα», σχολίασε ο «Μαλέ» για τα σχόλια που δέχεται από μερίδα του φίλαθλου κόσμου της Τζένοα, δείχνοντας να τους κατανοεί.
«Η Τζένοα είναι 5η στο οικονομικό Fair Play, υπάρχει ένας σπουδαίος πρόεδρος (σ.σ Ενρίκο Πρετσιόζι) με ενθουσιασμό που κάνει μεγάλα πράγματα», πρόσθεσε ο 57χρονος Ιταλός τεχνικός.
Και ολοκλήρωσε το ξέσπασμα του: «Δεν αρκεί να πηδώ μπροστά από τον πάγκο. Υπάρχει και ο μύθος του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε που δεν λέει ποτέ τίποτα και όμως έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του».
goal


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.