Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Δεκεμβρίου 2011

Θανάσης: "Εχω κουραστεί και θα φύγω"

Η πρόθεση αποχώρησης από τη διοικητική ηγεσία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είχε δημοσιοποιηθεί μέσω ανακοίνωσης από την πλευρά της οικογένειας Γιαννακόπουλου το καλοκαίρι. Τόσο ο Παύλος όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος το επαναλαμβάνουν διαρκώς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς... άνοιξε το φάκελο της επόμενης χρονιάς με τη δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε του αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ.

Δεν ήθελαν και πολύ, επομένως, κάμποσοι φίλοι του Παναθηναϊκού προκειμένου να "πλησιάσουν" τον Θανάση Γιαννακόπουλο στα επίσημα του ΟΑΚΑ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την ΚΚ Ζάγκρεμπ, για να τον ρωτήσουν τι γίνεται. Η δήλωση του Ομπράντοβιτς είχε μεγαλώσει την ανησυχία τους.

Δεν τους είπε και τίποτε διαφορετικό ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. "Εχω κουραστεί πια μετά από τόσα χρόνια, το έχω πει παλαιότερα, το είπα και πιο πρόσφατα, σας το λέω και τώρα ότι θα φύγω" ήταν η απάντησή του στο ερώτημα για το τι θα γίνει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή η τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου ήταν... σταθερή σε κάθε ερώτηση που του απηύθυναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, στη διάρκεια μιας κουβέντας ήρεμης και πολιτισμένης και με τους οπαδούς του "τριφυλλιού" που έλαβαν την πρωτοβουλία να πλησιάσουν τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ να ξεκαθαρίζουν ότι επιθυμούν διακαώς την παραμονή τους στο "τιμόνι" της ομάδας.

Η ουσία είναι ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου παραμένει αμετακίνητη στην πρόθεσή της περί αποχώρησης, από την άλλη όμως είναι απόλυτα εντάξει στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αλλωστε από το καλοκαίρι η διοικητική ηγεσία του Παναθηναϊκού είχε ξεκαθαρίσει ότι θα είναι απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις της για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν κι αυτό συμβαίνει έως τώρα και θα εξακολουθήσει να συμβαίνει έως το τέλος της περιόδου.

Από κει και πέρα, η ανησυχία του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι έκδηλη και έντονη. Και είναι απόλυτα φυσικό να συμβαίνει αυτό... Υπάρχει κάποιος φίλος του "τριφυλλιού" που μπορεί να φανταστεί την ομάδα χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου;

Goal

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.