Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Ιουνίου 2011

Παράσταση στο θέατρο του παραλόγου

Οι μέρες περνάνε, η προετοιμασία της ομάδας σε λίγο καιρό ξεκινάει και το μόνο που κάνουν καλά στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το ξεκατίνιασμα.


Σε αυτό είμαστε πάντα πρώτοι με διαφορά από τους δεύτερους. Εκεί δείχνουν ΟΛΟΙ τους πόσο μεγάλοι μάγκες είναι και πόσο νοιάζονται για το συμφέρον της ομάδας και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ συμφέρον?? 


Όχι ποτέ…. Στο ΠΑΟ πρώτα βάζουμε την ομάδα και μετά το ΕΓΩ μας. Μην ακούτε τι λένε οι δημοσιογράφοι, τα λένε για να δημιουργήσουν ένα πολεμικό κλίμα στην ομάδα και στο τέλος να μην πετύχει τους στόχους της.


Άλλωστε όλα κυλάνε ρολόι στην ομάδα. Προπονητή έχουμε, αν δεν πάει καλά η ομάδα ΑΥΤΟΣ θα φταίει. Η μισή Πόρτο έχει κλείσει στο Παναθηναϊκό. Παιχταράδες πάλι φέραμε, δεν πειράζει και ας έρθουν δανεικοί, θα πάρουμε άλλους του χρόνου. Ευτυχώς διώχνουμε και αυτό το παλτό το Σισέ. Πολλά λεφτά ρε αδερφέ μου έπαιρνε αυτός και σιγά τι έκανε?? Επειδή έβαλε τόσα γκολ και ήταν ο ηγέτης της ομάδας? 


Και εγώ αν έπαιρνα τόσα λεφτά, θα έβαζα τα διπλάσια γκολ. Θα πάρουμε έναν άλλον, πιο φτηνό και πολύ-πολύ αν δεν βγει, θα παίζουμε με το Πετρόπουλο. Άσε που θα πάρουμε και πολλά λεφτά από τη πώληση του! Αυτό που το βάζεις? Δεν θα τον έχουμε και μέσα στα αποδυτήρια να φωνάζει στους άλλους παίχτες να παίξουν καλύτερα και όλα θα είναι ήρεμα στην ομάδα. Και το καλύτερο? Ο Μπέος και ο Μαρινάκης του χρόνου, θα μας κάνουν ότι θέλουν! 


Δεν θα υπάρχει εκεί ο Γάλλος να τσακωθεί με αυτά τα τίμια άτομα. Άλλωστε οι φίλοι μας το έχουν πει, διδάσκουν ήθη.


Στα διοικητικά επιτέλους θα μπει τάξη φέτος. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! Περνάμε και δύσκολους περιόδους βαθιάς κρίσης. Θα πάρουμε φτηνούς παίχτες και οι πολλές σπατάλες θα κοπούν. Θα φροντίσουμε να είναι καλά παιδιά! Και ας μην ξέρουν πολύ μπάλα, δεν μας νοιάζει, δεν θέλουμε να προκαλούν προβλήματα στο φίλο μας το Μαρινάκη.


Στο γήπεδο μπορεί να μην έχουμε πολύ κόσμο, αλλά καλύτερα θα μου πεις. Να μην φωνάζουν και κριτικάρουν την ομάδα. Θα παίζουν μόνοι τους οι παίχτες να είναι και καλύτερα συγκεντρωμένοι. Άλλωστε ο μαγαλομέτοχος της ομάδας δεν τους πολύ γουστάρει, άρα θα κάνουμε και το χατίρι του πρόεδρου μας. Θα φέρει αυτός κάτι δικούς του που ξέρουν να αγαπάνε το Παναθηναϊκό μας. Είναι δικά του άτομα σου λέω μην αγχώνεσαι φίλαθλε του ΠΑΟ. Τους ξέρει από επιχειρήσεις και από κάτι ράλι που συμμετείχε. Θα τους αναγνωρίσεις εύκολα. Θα φοράνε κάτι σαλιάρες.


Το βλέπετε και μόνοι σας. Ότι όλα στην ομάδα πηγαίνουν όπως πρέπει. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ανησυχείτε. Είπαμε, θα πουλήσουμε όλους τους ακριβούς παίχτες μας, θα τακτοποιηθεί η ομάδα οικονομικά, θα πάρουμε ΟΛΗ τη πόρτο δανεική και στο τέλος της χρονιάς θα πάρουμε το κύπελλο ουέφα. Δεν θα ξαναφέρουμε ακριβούς παίχτες (τύπου Σισσέ) και η ομάδα μπορεί να μην είναι πρώτη αλλά δεν θα χρωστάει πουθενά!!!


Υ.Γ) Δεν θα μας κόψετε το γήπεδο και την αγάπη για την ομάδα μας ΠΟΤΕ!!!!!! Εσείς δεν θα έρχεστε στο γήπεδο σε λίγο καιρό ΜΕΤΟΧΟΙ!!! Ζούμε για να δούμε την ομάδα μας, όπως της αξίζει! 


Προμηθευτείτε πολλά RED BULL, μπας και γλιτώσετε!


Καλή εβδομάδα σε όλους! ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ.