Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Μαΐου 2011

«Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Η καλή ψυχολογία σε συνάρτηση με τις βασικές απουσίες της ΑΕΚ δίνουν το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Νίκο Καρούλια, αναφορικά με το αθηναϊκό ντέρμπι της Τετάρτης.

 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» αρχικά αναφέρθηκε στα επιμέρους στοιχεία της αναμέτρησης, τονίζοντας:

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει αν θέλει να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει την ψυχολογία υπέρ του μετά την νίκες επί των Ολυμπιακού Βόλου και ΠΑΟΚ ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι απουσίες της ΑΕΚ, οι οποίες δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Γι’ αυτό τον λόγο δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό αλλά όλα αυτά πρέπει να φανούν στο γήπεδο. Τα λόγια είναι λόγια».

Εν συνεχεία, ερωτηθείς για το κλειδί της νίκης σημείωσε: «Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο το πάθος και η αυτοσυγκέντρωση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες του παρουσιαστούν και να τις μετατρέψει σε γκολ, γιατί όπως είναι κατανοητό τα γκολ είναι το ζητούμενο. Αυτά δίνουν τις νίκες. Τακτικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει ο χώρος του κέντρου όπου οι «πράσινοι» είναι αρκετά δυνατοί, σε αντίθεση με την αμυντική γραμμή που όλη την χρονιά έχει παρουσιάσει προβλήματα».

Για το ποια ομάδα πιστεύει πως θα έχει το άγχος του αποτελέσματος, ανέφερε: «Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί της αναμέτρησης και εκείνος είναι που έχει το άγχος του αποτελέσματος. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει και οφείλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της ΑΕΚ».

Τέλος, αναφορικά με το διοικητικό αδιέξοδο και το πώς βλέπει την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι», τόνισε: «Δεν θέλω να πάρω θέση για τα διοικητικά. Αυτό που πιστεύω είναι πως χρειάζεται ηρεμία και ενότητα. Όλοι πρέπει να κοιτάξουν το συμφέρον της ομάδας και να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς τους».