Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Μαΐου 2011

Ποντάρισμα στο "τριφύλλι"

Καλημέρα!
Αν και η σεζόν ουσιαστικά έχει τελειώσει, το σημερινό πρόγραμμα παρουσιάζει ενδιαφέρον.
http://www.ready4bet.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=59
ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
Με μπόλικο παρασκήνιο το συγκεκριμένο ματς, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι θα απορριφθεί η ένσταση της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που η "Ένωση δε γίνεται να βγει πρώτη, λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναθηναικός είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για το παιχνίδι. Με βάση το κίνητρο του "τριφυλλιού" και τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων , έχω ποντάρει στο διπλό που το προτείναμε σε πολύ μεγαλύτερες τιμές από αυτές που υπάρχουν τώρα στην αγορά.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ 1
Αμφότερες δεν έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους, με την Άαλμποργκ να είναι αυτή που βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση. Οι γηπεδούχοι κοντράρονται την τελευταία αγωνιστική με την Κόπεγχάγη και σήμερα η νίκη είναι μόνοδρομος γι΄αυτούς. Αντίθετα, η Σοντερίσκε αγωνίζεται εντός έδρας με την πιο βατή Μπρόντμπι. Με βάση το κίνητρο, ο άσος γύρω στο 1.80 έχει αξία.

ΣΙΟΝ - ΞΑΜΑΞ 2
Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, με τη Ξαμάξ να θέλει τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Η Σιον έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο μεταξύ τους τελικό του κυπέλλου και θα κατέβει σήμερα με πολλές αλλαγές. Αξία στο διπλό.

Ο άσος του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, αλλά στον 1.20 δεν παίζεται μόνος του. Μπορεί να παιχθεί όμως από ημίχρονο που δίνει γύρω στο 1.80 και φυσικά στο live, αν ο "Δικέφαλος" αργήσει να σκοράρει.

Μονά αποδεκτά:
Παναθηναικός (δυνατό bet)
Άαλμποργκ 1
Ξαμάξ 2

Σε δυάδα: Άαλμποργκ 1, ΠΑΟΚ 1ημ./1τελ.