Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Μαΐου 2011

Φεύγει χωρίς «αντίο»

Μια σειρά από ποδοσφαιριστές θα έπρεπε κανονικά να αποχαιρετήσουν χθες (24/05) τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους στον Παναθηναϊκό. 

Αλλωστε, κάποιε εξ αυτών, έστω κι αν είναι εκτός αποστολής, δεν πατάνε καν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν αγώνα της ομάδας. Είναι ξένα σώματα, όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτός που δείχνει να το έχει πάρει απόφαση περισσότερο από όλους είναι ο Σίντνεϊ Γκοβού.

Ο Γάλλος έχει ήδη μιλήσει με τον ατζέντη του ώστε να ψάξει να βρει τι μπορεί να κάνει για το μέλλον του. Στην πραγματικότητα, ο Γκοβού έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν βλέπει καμία πιθανότητα να παραμείνει στο Τριφύλλι. Και πώς να βλέπει άλλωστε, από τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον έχει σχεδόν μόνιμα εκτός αποστολής, αλλά και όταν τον συμπεριλαμβάνει στη 18άδα δεν του δίνει θέση στο αρχικό σχήμα.

Στην περίπτωση του Γκοβού ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να προβάλει ιδιαίτερες αξιώσεις εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα. Αρκεί να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν. Είναι ένα ζήτημα προς διερεύνηση πάντως πόσοι από τους πέντε Γάλλους του Τριφυλλιού θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.