Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Δεκεμβρίου 2010

Τα άκουσαν οι παίκτες-Διαβάστε τους διαλόγους

Μετά το τέλος του αγώνα ο κόσμος περίμενε τους παίκτες έξω από το γήπεδο. 


Πρώτος που βγήκε ήταν ο Νίνης και αμέσως όσοι βρίσκονταν εκεί τον ρωτούσε τι συμβαίνει, εκείνος του απάντησε και έφυγε. Στη συνέχεια υπήρξε ένταση μεταξύ μιας φιλάθλου του Παναθηναϊκού και με τα παιδιά από τους οργανωμένους, τα πνεύματα οξύνθηκαν, αλλά ηρέμισαν τα πράγματα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Εκείνη την ώρα βγήκε και ο Σισέ, όπου αμέσως πήγε εκεί που ήταν οι οργανωμένοι με την φίλαθλο, με τον Γάλλο να την τραβάει και της λέει να σταματήσει γιατί αυτή ήταν που φώναζε και κατηγορούσε τους οργανωμένους.

Μετά ακολούθησε ο Καραγκούνης. Ο κόσμος του έλεγε χαρακτηριστικά: «Τι γίνεται ρε Γιώργο; Τι κατάσταση είναι αυτή; Μη τους χαρίζεται το Πρωτάθλημα». Έπειτα, βγήκαν ο Λάζαρος, ο Μαρίνος και ο Σπυρόπουλος. Αρχικά ο κόσμος είπε στον Χριστοδουλόπουλο: «Τι έγινε Λάζαρε πως την είδες; Σου πήρε το αμάξι ο Πατέρας και ησύχασες;». Ύστερα ο λόγος πήγε στον Μαρίνο, «Πάρε χαμπάρι ότι δεν είσαι στον Ατρόμητο και συμμορφώσου», ενώ στον Σπυρόπουλο έλεγαν: «Τι θα γίνει; Τόσα χρόνια ίδιος έχεις μείνει, θα μάθεις να βγάζεις καμιά σέντρα;»

Στη συνέχεια βγήκε ο Μπουμσόνγκ, ο κόσμος έλεγε στον Γάλλο: «Έχουμε τρελαθεί τι είναι αυτά που κάνετε;» με τον παίκτη να απαντάει: «Θα δώσουμε τα πάντα». Γενικά αυτό ήταν το κλίμα που επικρατούσε ενώ οι απογοητευμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού έλεγαν σε όλους τους παίκτες: «Εμείς ξυπνάμε στις 6 όσοι δουλεύουμε και σας σας χαλάσει η πρωινή προπόνηση και ζητήσατε να γίνει απογευματινή; Ξυπνήστε!». Παράλληλα, το πούλμαν της ομάδας, έφυγε κατά περίπου στις 10:30 λόγω  των όσων προηγήθηκαν.
(leoforos)