Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Δεκεμβρίου 2010

Αυτός ο Έμπεν υπάρχει;

Στην αρχή της χρονιάς φαγώθηκαν όλοι να φάνε τον Κέζο γιατί δεν έκανε καθόλου καλή προετοιμασία και οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους στην αρχή του πρωταθλήματος. 


Έτσι ο Πατέρας επέστρεψε στη πετυχημένη συνταγή του γυμναστή του νταμπλ Λόρενς Έμπεν! Αυτός υπάρχει ακόμα;

Και ρωτάω γιατί δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτόν από τότε που ανέλαβε και εκτός αυτού δεν έχω δει και κανένα έργο του μέχρι στιγμής. Γιατί μην μου πει κανείς ότι το «τριφύλλι» από τη μέρα που προσέλαβε τον Ολλανδό έχει βελτιωθεί καθόλου σε θέματα ταχύτητας και φυσικής κατάστασης.

Το ίδιο κακοί και κουρασμένοι μου φαίνονται και σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ας είναι πάνω από δυο μήνες ο Έμπεν στην ομάδα. Μήπως τελικά δεν έφταιγε ο Κέζος αλλά οι παίκτες δεν μπορούσαν και τότε όπως και τώρα να πάρουν τα πόδια τους, για άλλο λόγο;

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει μειώσει τον ρόλο του Σκανδιναβού και μόλις ο Πορτογάλος αρχίσει να πατάει γερά στα πόδια του και να κερδίσει πόντους στα μάτια της διοίκησης και των ανθρώπων που περιβάλλουν την ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να ζητήσει την απομάκρυνση του Έμπεν!

Έτσι, λοιπόν, όπως φαίνεται δεν έφταιγε η προετοιμασία και ο Κέζος για το χάλι που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» και παιχνίδι με παιχνίδι αντί να βελτιώνονται χειροτερεύουν και βγάζουν μια αρρώστια που κανείς δεν μπορεί να βρει τα αίτια που την προκαλούν!

http://www.sportsecrets.gr/?p=2096