Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ " ΑΣΣΟ " Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Λίγοι καλοί αγώνες στο σημερινό κουπόνι του 
στοιχήματος αλλά μια καλή τετράδα είναι η εξής :






ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ :
Ο Εθνικός Αστέρας αν και πιο κάτω στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής έχει 5 νίκες και καμία ήττα εντός έδρας ενώ και ο Διαγόρας δεν τα πάει άσχημα αφού αριθμεί 5 νίκες στις παρουσίες μακριά από το γήπεδο του. Σίγουρα μιλάμε για ένα δύσκολο αγώνα αλλά ο Εθνικός Αστέρας δεν νομίζω να χάσει την εντός έδρας ευκαιρία που του δίνετε.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ : 1

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ :
Οι δυο ομάδες μοιράζονται την ιδία θέση στο βαθμολογικό πινάκα της SUPERLEAGE με 19 βαθμούς . H προϊστορία ευνοεί τον Ηρακλή αφού δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Κέρκυρα ( 4 νίκες και 2 ισοπαλίες ) στα μεταξύ τους ματς και φέτος ο μεταξύ τους αγώνας είχε ισόπαλο αποτέλεσμα ( 0-0 ) . Ο Ηρακλής έρχεται φορτσάτος και δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα μέσα στην έδρα 4 νίκες του σε αντίθεση με τη Κέρκυρα που παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το νησί .
ΠΡΟΤΕΙΝΩ : 1

DITERZAFRA – ARROYO :
Εύκολη νίκη χωρίς απρόοπτα θέλει η φιλοξενούμενη ομάδα που θα επισπευτεί την έδρα της Diterzafra για το κύπελλο Ισπανίας Tερσερα Nτιβιζιόν . Καλό διπλό χωρίς ρίσκο αλλά με χαμηλό ποσοστό .
ΠΡΟΤΕΙΝΩ : 2
LANZAROTE – SAN ISIDRO :
Πολύ εύκολο προβλέπεται το έργο της γηπεδούχου ομάδας απέναντι σε μια μικρή ομάδα όπως αυτή του San Isidro . Χαμηλό ποσοστό αλλά πολύ σίγουρος αγώνας και αυτός για το κύπελλο Ισπανίας .
ΠΡΟΤΙΕΝΩ : 1