Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Δεκεμβρίου 2010

Συνεδρίαση για… μεταγραφές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το σημερινό Δ.Σ. (17:00) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα αναλωθεί στον καθορισμό του μεταγραφικού μπάτζετ κατά την περίοδο του Ιανουαρίου.






Για αυτό το λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας έχει καλέσει τον Κώστα Αντωνίου να δώσει το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ και να μιλήσει ενώπιον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό της αγωνιστικής πορείας των πράσινων, αλλά και στους λόγους της αντικατάστασης του Νίκου Νιόπλια από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως επίσης και για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον Πορτογάλο και το επιτελείο του.

Φυσικά, εν συνεχεία θα αναφερθεί και στις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας ενόψει του Ιανουαρίου, αναλύοντας και ένα πλάνο για το μπάτζετ που πιθανότατα θα χρειαστεί για να προχωρήσει στην ενίσχυση του Παναθηναϊκού άμεσα.

Συζήτηση αναμένεται να γίνει και για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το ερχόμενο καλοκαίρι μετά τα όσα είπε στους παλαιμάχους ο Νικόλας Πατέρας την Τρίτη.