Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Δεκεμβρίου 2010

Κρύο και υποδοχή…

Το απόγευμα του Σαββάτου έφτασε στην Τρίπολη η αποστολή του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα. 


Το ταξίδι των «πράσινων» ήταν ήρεμο και διήρκησε κάτι παραπάνω από 2 ώρες, παρότι σε όλη την διαδρομή υπήρχε δυνατός αέρας.

Στην πόλη της Αρκαδίας, το «τριφύλλι» βρήκε τσουχτερό κρύο, αλλά και μια ευχάριστη έκπληξη. Οπαδοί των πρωταθλητών περίμεναν στο ξενοδοχείο όπου και κατέλυσε η αποστολή, για να αποθεώσουν την ομάδα και να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους…

Παρών ο Πατέρας

Όσο για την πρωινή προπόνηση, εκεί βρέθηκε και ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ δεν έκανε ομιλία στους παίκτες. Απλά παρακολούθησε μέρος του προγράμματος. Στο τέλος, αρκετοί ήταν οι άσοι του «τριφυλλιού» και του ευχήθηκαν από κοντά για την ονομαστική του εορτή.

Ήρθαν για Μάτος

Τέλος, στην Βραζιλία υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία άνθρωπος της Μποταφόνγκο έχει έρθει στην Αθήνα, για να ρωτήσει τον Παναθηναϊκός για τον Μαρσέλο Μάτος. Πάντως, επειδή ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο δεν έχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα, πάντα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, προτίθεται να προσφέρει τον Τζόμπσον στους πρωταθλητές, για να πάρει τον Μάτος.