Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Δεκεμβρίου 2010

Αντίο στον χρόνο με νέα αρχή!

Μια χρονιά που στέφθηκε από την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ ολοκληρώνεται απόψε αγωνιστικά για τον Παναθηναϊκό, μιας και δίνει το τελευταίο του παιχνίδι μέσα στο 2010, κόντρα στα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας.


Οι «πράσινοι» δεν τελειώνουν με ιδανικό τρόπο τον χρόνο αυτό, μιας και η τραγική εικόνα που είχαν με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου τους έφερε 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Για αυτό απόψε στις 20:00 κόντρα στα Τρίκαλα οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα σκοπεύουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να κλείσουν το 2010 με μία νίκη-πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο και κατέκτησαν πέρυσι.

Ο Πορτογάλος προπονητής σκοπεύει να το κάνει αυτό πραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ωστόσο το σχήμα αυτό, θα μπορούσε άνετα να έχει σταθεί και σε άλλα παιχνίδια.

Καταρχήν ο Ορέστης Καρνέζης μετά την Κοζάνη αναμένεται να αντιμετωπίσει και τα Τρίκαλα για το Κύπελλο προσπαθώντας να πάρει την ευκαιρία που αναζητά, ενώ το ίδιο θέλει να πράξει και ο Γκοβού.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός επίσης αναμένεται να είναι βασικός μετά από καιρό, με τον Λέτο στα αριστερά τηςεπίθεσης και τον Σισέ στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα έχουμε αλλαγές σε πρόσωπα και στην άμυνα, με τον Μαρίνο να παίζει στη φυσική του θέση, δηλαδή δεξιά στην άμυνα, με τον Βύντρα να πηγαίνει δίπλα στον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Σπυρόπουλος, η τριάδα του κέντου θα αποτελείται από τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη και Καραγκούνη.