Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Δεκεμβρίου 2010

Εγκώμια Ζοτς...

Το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη για ακόμα μια φορά έπλεξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο


 Ο Σέρβος τεχνικός δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους τους παίκτες του για το καλό παιχνίδι που έκαναν, ενώ αναφέρθηκε και στις ενοχλήσεις που νιώθει ο Ντρου Νίκολας.

«Ο Διαμαντίδης γνωρίζουμε την ποιότητα που διαθέτει. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Είναι ένας παίκτης που δίνει ασίστ και του αρέσει να βοηθάει την ομάδα, αλλά φέτος είναι πιο σημαντικό να σκοράρει. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται μέχρι στιγμής. Και με το πώς αγωνίζεται η ομάδα», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε σχετικά με τον αγώνα: «Όσα είπα χθες πριν από το ματς, τα κάναμε απόψε. Ήμασταν πολύ επιθετικοί στην άμυνα και σκοράραμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ παίξαμε έξυπνα και στο «5 εναντίον 5». Παρότι ήταν δύσκολα για εμάς, καθότι ο Νίκολας αισθάνθηκε πόνο στη μέση... Κάναμε, πάντως, ένα καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. Περιμένουμε την κλήρωση για το Τop 16. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, θα τη χρειαστούμε στο Τop16».

Για την κατάσταση του Ντρου Νίκολας ο κόουτς του «τριφυλλιού» είπε:: «Ο γιατρός θα μας πει. Τον κουράρουν κάθε μέρα δύο φορές. Θα δούμε».

Όσον αφορά στη συνέχεια; «Όσες φορές χάσαμε ήταν στην παράταση ή στο τελευταίο λεπτό. Κι έχουμε και τους τραυματίες. Πριν από τη χρονιά έλεγαν όλοι πως είμαστε χωρίς τρεις σταρ, τους Πέκοβιτς, Σπανούλης και Γιασικεβίτσιους, την ποιότητα των οποίων όλοι γνωρίζουμε. Στην αρχή της χρονιάς, όμως, είχα πει πως είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που είναι στην ομάδα και με το πώς δουλεύουμε. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, αλλά και το Τop16 λίγο αργότερα. Η ευχή που έχω πριν από τις γιορτές είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Χωρίς Μπατίστ, Μάριτς και Νίκολας είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Κάτι που είναι επίσης σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε με υψηλή συγκέντρωση και να δίνουμε το 120% των δυνατοτήτων μας».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Καϊμακόγλου, σχολίασε: «Η Αρμάνι Τζινς είχε κίνητρο, αλλά εμείς παίξαμε για τη φανέλα μας, τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την πρώτη θέση. Γι' αυτό και τα καταφέραμε. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Άπαντες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Μπορεί η πρώτη θέση να μη σημαίνει τίποτα. Τα μεγάλα ματς θα έρθουν με το νέο χρόνο. Θέλουμε με την έναρξη της δεύτερης φάσης και την έλευση του νέου έτους να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, μετά την επιστροφή και των τραυματιών μας» τόνισε ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων».