Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Δεκεμβρίου 2010

Η μπάλα στους μετόχους!

Η επόμενη ημέρα των διοικητικών αναταράξεων στον Παναθηναϊκό και της άτακτης υποχώρησης των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα βρίσκει τον κόσμο των νταμπλούχων να αγωνιά και να περιμένει να δει τις κινήσεις που θα γίνουν για το μέλλον του «τριφυλλιού».


Το κρίσιμο Δ.Σ. της Πέμπτης δύσκολα θα ολοκληρωθεί με μόνιμη προεδρική λύση, αφού ο Αδαμάντιος Πολέμης εμφανίζεται αρνητικός, ενώ δεν προχωρά και η περίπτωση του Γιώργου Νίκα.

Το επικρατέστερο σενάριο τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό της ανάληψης καθηκόντων υπηρεσιακού προέδρου από τον αντιπρόεδρο Τζόνι Βεκρή, ο οποίος εν συνεχεία θα οδηγήσει τον σύλλογο σε Γενική Συνέλευση μετόχων μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να αποφασίσουν αυτοί για το μέλλον.

Το μπαλάκι λοιπόν πέφτει στους μετόχους ώστε να βρουν μια λύση που θα είναι κοινά αποδεκτή. Μέχρι τότε ωστόσο αναμένεται να έχουμε μια οικουμενική συνεργασία για να προχωρήσει χωρίς προβλήματα ο σύλλογος και να μην παρουσιαστούν νέα απρόοπτα.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στο Δ.Σ. της Πέμπτης, όπου αναμένεται να υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι έξω από τα γραφεία για να εκφράσουν την αγωνία τους.